NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Sex SMS Oglasi. Posaljite SMS na broj: 6218 sa porukom: OGL tekst_poruke. Cena poruke iznosi: Telekom Srbija 122.64 Telenor 123.60 i VIP 120 dinara.

Licni Oglasi - potpuno besplatni, sada i zauvek.

postavite oglas
<<<   

Cemu sluzi clanarina?

Poslao/la: Admin

Ovde mozete procitati osnovne informacije o tome cemu sluzi clanarina i zasto je dobro kupiti clanarinu na nasem sajtu.

Iako je vecina stvari na sajtu besplatna, odlucili smo da zadrzimo clanarinu kao nacin na koji nasi najverniji posetioci i clanovi mogu unaprediti svoj status a na taj nacin i nama pomoci da nadalje unapredjujemo ovaj sajt. Iako nije obavezna, kupovina clanarine definitivno donosi neke prednosti, a nama predstavlja poseban znak paznje koji iskreno cenimo.

Clanarina je prvenstveno namenjena ozbiljnim korisnicima naseg sajta.

Ovde cete moci da vidite sve benefite clanarine:

Svi vasi oglasi ce biti prebaceni u sponzorisan status dokle god ste clan sajta

Svi korisnici koji kupe clanarinu dobijaju automatski povoljnost da ce svi njihovi oglasi na sajtu biti unapredjeni u sponzorisan status sve dok im je clanarina aktivna!

Evo proste racunice. Ako imate jedan oglas na sajtu i kupite clanarinu, vas oglas ce biti prebacen u sponzorisan status za vreme trajanje clanarine. Vas trosak ce biti otprilike isti (oko 5 eur), a necete svakog meseca morati da dolazite na sajt i obnavljate oglas vec ce se on obnavljati automatski i imati sponzorisan status.

Ako imate dva oglasa na sajtu i kupite clanarinu, oba vasa oglasa ce biti prebaceni u sponzorisan status. Ukoliko ovo radite bez clanarine (kreditima), to ce vas kostati oko 10 eur, a u slucaju da kupite clanarinu, kostace vas oko 5 eur mesecno.

Plan nam je da uskoro pokrenemo sekciju [deo za clanove] gde cemo dodavati posebne sadrzaje i pogodnosti za sve one koji kupe clanarinu na sajtu. Cenu clanarine smo maksimalno oborili tako da je mozete kupiti vec od manje od 6 eura mesecno.

Takodje, u toku narednog perioda svi clanovi ce imati opciju da im se na nalog automatski dodaju krediti koje mogu trositi po svojoj zelji, za placanje sadrzaja i oglasa na sajtu.

U svakom slucaju, puno ideja za naredni period, nadamo se da ce vam se sve nase ideje dopasti i uciniti korisnim!

Za kraj, ukoliko vec niste, savetujemo vam da procitate nas tekst zasto se clanarina na sajtu isplati, gde cete naci konkretne primere zasto je bolje kupiti clanarinu ukoliko imate oglase na sajtu.

Da kupite clanarinu, kliknite ovde.

Do skorog vidjenja i novih informacija - veliki pozdrav i srecno upoznavanje!

Sex SMS Oglasi. Posaljite SMS na broj: 6218 sa porukom: OGL tekst_poruke. Cena poruke iznosi: Telekom Srbija 122.64 Telenor 123.60 i VIP 120 dinara.

Licni Oglasi - potpuno besplatni, sada i zauvek.