Pošalji SMS na 6218: LOG tekst_poruke
Cena: MTS - 123.6 RSD; Yettel - 123.6 RSD; A1 - 123.48 RSD

Najčešća Pitanja (faq)

Na ovoj stranici možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ukoliko imate pitanje koje nije ovde obrađeno, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Da li se moj broj telefona vidi u poruci?

Glavni cilj slanja SMS oglasa je da ostavite svoj broj telefona kako bi vas drugi korisnici mogli kontaktirati. Vaš broj će biti vidljiv samo ako ga unesete u tekst oglasa. Važno je napomenuti da treba da unesete broj telefona sa kojeg šaljete SMS. Ukoliko unesete različit broj, oglas će biti naplaćen, ali i automatski obrisan sa sajta.

Da li čuvate brojeve telefona sa kojih su poslate poruke?

Da, svi brojevi telefona su pohranjeni u našoj bazi podataka zajedno sa porukama. Ovo je neophodno iz bezbednosnih razloga. Takođe, podaci se verovatno čuvaju i kod vašeg mobilnog operatera.

Da li postoji opasnost da neko sazna moje lične podatke?

Naš sajt licnioglasi.com ima samo vaš broj telefona i oglas koji ste poslali. Oglas je javan, ali mi nemamo pristup bilo kojim drugim vašim podacima.

Da li odgovarate za tačnost sadržaja oglasa?

Sajt licnioglasi.com ne garantuje istinitost, aktuelnost, zakonitost ili kvalitet postavljenih oglasa. Odgovornost za sadržaj oglasa snosi isključivo vlasnik broja telefona sa kojeg je poruka poslata. Sajt nije odgovoran za bilo kakvu neprijatnost, štetu ili opasnost po život koja može nastati zbog postavljenih oglasa.

Da li se oglasi postavljaju automatski?

Ako vaš oglas ne krši Uslove korišćenja, i ako ste pravilno uneli ključnu reč i broj telefona sa kojeg šaljete SMS, oglas će automatski biti objavljen. U suprotnom, oglas će biti zadržan do 24 sata dok ga naši administratori ne pregledaju.

Da li mogu da prijavim oglas koji krši pravila sajta?

Da, na sajtu postoji opcija "Prijavi oglas!" koja omogućava korisnicima da prijave oglase koji nisu u skladu sa našim Uslovima korišćenja.

Da li je moguće obrisati oglas?

Da, možete obrisati svoj oglas, ali ova usluga je komercijalnog karaktera. Ako želite da obrišete oglas, pratite uputstva na stranici koja detaljno objašnjava postupak brisanja oglasa.

Oglas je obrisan, ali moj broj je i dalje vidljiv na Google, Bing, Yahoo?

Nakon brisanja oglasa sa našeg sajta, vaš broj može još neko vreme biti vidljiv na pretraživačima kao što su Google, Bing i Yahoo. Nažalost, nemamo mogućnost da utičemo na to koliko dugo će se vaš broj zadržati u pretragama. Obično je potrebno malo vremena da pretraživači ažuriraju svoje podatke i uklone obrisane oglase.