NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Sex SMS Oglasi. Posaljite SMS na broj: 6218 sa porukom: OGL tekst_poruke. Cena poruke iznosi: Telekom Srbija 122.64 Telenor 123.60 i VIP 120 dinara.

Licni Oglasi - potpuno besplatni, sada i zauvek.

postavite oglas
<<<   >>>

Kako da postavim besplatni licni oglas sa slikom

Poslao/la: Admin

Kratke instrukcije o tome kako da postavite besplatan licni oglas sa slikom na nas sajt licni oglasi.

Postavljanje licnih oglasa je sada vrlo jednostavno i lako putem naseg sajta. Sve se svodi na svega par koraka. Pokusacemo da vam objasnimo kako da najlakse objavite svoj licni oglas na nasem sajtu.

Prvi korak - registracija

Ukoliko zelite da postavite licni oglas na sajt LicniOglasi.com, potrebno je prvo da se registrujete i ulogujete na sajt. Za ovaj korak potrebna vam je vazeca E-Mail adresa koju cete potvrditi prilikom otvaranja naloga. Registraciju i logovanje mozete obaviti putem ovog formulara.

Drugi korak - postavljanje oglasa

Nakon sto ste se uspesno registrovali, potvrdili E-Mail i ulogovali na sajt, mozete besplatno postaviti svoj licni oglas.

To mozete uciniti tako sto kliknete na opciju postavi oglas koja se nalazi u meniju na samom vrhu naseg sajta. Sve sto je dalje potrebno jeste da popunite polja koja se od vas traze, postavite sliku uz oglas i vas oglas ce biti objavljen na sajtu potpuno besplatno.

Opciono - potvrda telefona

O ovoj temi smo vec pisali u clanku o prednostima potvrde telefona gde mozete saznati zasto je dobro potvrditi svoj broj u oglasu. Ova opcija je proizvoljna i mozete to uciniti kada kliknete na vas oglas i u meniju izaberete opciju "potvrda telefona". Nije losa opcija za sve koji zele da njihov oglas izgleda autenticnije i bolje.

Za kraj

Za kraj samo zelimo da vas pozovemo na zajednicko druzenje i avanture. Nas sajt Licni Oglasi je najveci besplatni sajt za licne oglase u regionu, a nadamo se da ce i vama omoguciti da se dobro zabavite i upoznate puno zanimljivih clanova!

Pozdrav i uzivajte sireci ljubav na nasem i vasem sajtu!

Sex SMS Oglasi. Posaljite SMS na broj: 6218 sa porukom: OGL tekst_poruke. Cena poruke iznosi: Telekom Srbija 122.64 Telenor 123.60 i VIP 120 dinara.

Licni Oglasi - potpuno besplatni, sada i zauvek.