NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Sex SMS Oglasi. Posaljite SMS na broj: 6218 sa porukom: OGL tekst_poruke. Cena poruke iznosi: Telekom Srbija 122.64 Telenor 123.60 i VIP 120 dinara.

Licni Oglasi - potpuno besplatni, sada i zauvek.

postavite oglas
<<<   >>>

Kako da znam da li je broj telefona u oglasu pravi?

Poslao/la: Admin

Cinjenica je da u moru oglasa na koje svakog dana nailazimo ima puno pokusaja zloupotreba i prevara. Da li i kako mozete da znate da je neki telefon pravi?

Tematika kojom se bavimo, upoznavanje i licni oglasi cesto moze da bude i bila je predmet zloupotreba zlonamernih korisnika. Iako se vremenom situacija znatno popravlja i broj zloupotreba je znacajno smanjen tokom poslednjih nekoliko godina i dalje postoje sporadicni pokusaji da se sajtovi za upoznavanje zloupotrebe. Ovde cemo vam objasniti par jednostavnih modela koje smo primenili na sajtu licni oglasi i kojima smo pokusali da olaksamo korisnicima odluku da li da se jave na oglas ili ne.

Najvaznija opcija koju smo omogucili na sajtu jeste verifikacija (potvrda) broja telefona uz svaki oglas. Potvrda telefona je opciona, dakle nije obavezna kada se postavlja oglas, medjutim vrlo je dobra opcija zato sto se u slucaju da potvrdite svoj broj uz odredjeni oglas, upravo taj potvrdjeni broj pojavljuje u oglasu a takodje se pored njega pojavljuje zelena ikonica koja oznacava da je broj potvrdjen odnosno pravi. NA ovaj nacin vi saopstavate korisnicima da ste ozbiljni i da ne moraju brinuti kada zovu vas broj zato sto se sigurno radi o broju telefona koji je vlasnistvo onoga ko je postavi odredjeni oglas a ne nekom laznom broju telefona.

Ova opcija se pokazala izuzetno dobrom i korisnom i drago nam je da vidimo da sve veci broj korisnika koristi ovu opciju. Inace, ako niste znali, opciji mozete pristupiti tako sto posetite sekciju "moji oglasi" a zatim kliknete na "izmeni" na zeljenom oglasu. Nakon toga pojavice vam se meni u kome ce jedna od opcija biti i "potvrda telefona" gde mozete potvrditi svoj broj.

Bitno je da naglasimo da je ova potvrda telefona vezana ZA OGLAS a ne za VAS CEO NALOG, sto znaci da ako imate na primer dva ili vise oglasa, telefon verifikovan u jednom oglasu nece imati veze sa ostalim oglasima. Ovo je uradjeno zato sto neretko imamo situaciju da korisnici zele da imaju razlicite brojeve telefona u razlicitim oglasima.

U planu nam je da za oglasivace koji imaju vise oglasa omogucimo i verifikaciju odnosno potvrdu telefona NA CELOM NALOGU, cime bi onda bilo moguce da se jedan (verifikovan) broj telefona prikazuje u svim oglasima jednog oglasivaca na sajtu.

Toliko za sada, nadamo se da smo vam malo razjasnili opciju verifikacije telefona u oglasu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, podrsku sajta mozete kontaktirati putem nase kontakt forme.

Pozdrav i srecno upoznavanje!

Sex SMS Oglasi. Posaljite SMS na broj: 6218 sa porukom: OGL tekst_poruke. Cena poruke iznosi: Telekom Srbija 122.64 Telenor 123.60 i VIP 120 dinara.

Licni Oglasi - potpuno besplatni, sada i zauvek.