NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Sex SMS Oglasi. Posaljite SMS na broj: 6218 sa porukom: OGL tekst_poruke. Cena poruke iznosi: Telekom Srbija 122.64 Telenor 123.60 i VIP 120 dinara.

Licni Oglasi - potpuno besplatni, sada i zauvek.

postavite oglas
   >>>

Zasto se placena clanarina isplati

Poslao/la: Admin

Na konkretnom primeru objasnicemo vam zasto vam se clanarina na sajtu isplati.

Bez potrebe da bilo koga od vas nagovaramo na bilo sta, zeleli smo da vam u ovom clanku objasnimo prakticno zasto vam se i kada isplati da platite clanarinu na sajtu LicniOglasi.com

Za sada, clanarina vam kao najveci plus obezbedjuje SPONZORISANI STATUS vaseg oglasa. Najmanji period za koji mozete kupiti clanarinu na sajtu je jedan mesec i u tom slucaju ona kosta nesto vise od 7 eura za mesec dana. Ako, poredjenja radi, zelite da unapredite status nekog svog oglasa u sponzorisan u trajanju od mesec dana, to ce vas kostati 50 kredita, sto je tacno 5 eura. Prostim poredjenjem mozete da vidite da u ovom slucaju, kada imate jedan oglas, ako ga prebacite u sponzorisan placanjem clanarine to kosta nesto vise od 2 eura nego kada status oglasa unapredite u sponzorisan putem kredita. Medjutim, clanarina ima par prednosti. Prvo, pristupacete i bonus sadrzajima koje uskoro planiramo da dodamo, a i necete nakon mesec dana ponovo morati svoj oglas da unapredite u sponzorisan.

Ali pravi benefit dolazi ukoliko imate vise oglasa u razlicitim kategorijama. U tom slucaju svi oglasi (do 3 max, uzece se uvek poslenji oglasi) bice vam prebaceni u sponzorisan status. To znaci da recimo ukoliko imate dva oglasa, kreditima biste to isto platili 2x50 = 100 kredita odnosno 10 eura. Clanarinom, to ce vas kostati u najgorem slucaju (da placate mesecno) samo nesto vise od 7 eura.

Eto, izbor je na vama. Svakako je sex shopovima, agencijama itd vrlo usplativo da na ovaj nacin plate clanarinu odnosno sponzorisan oglas na sajtu u recimo trajanju od 6 meseci i nakon toga imaju automatsko obnavljanje i sponzorisan status oglasa u trajanju od 6 meseci!

Do sledeceg vidjanja, puno pozdrava i poljubaca.

Sex SMS Oglasi. Posaljite SMS na broj: 6218 sa porukom: OGL tekst_poruke. Cena poruke iznosi: Telekom Srbija 122.64 Telenor 123.60 i VIP 120 dinara.

Licni Oglasi - potpuno besplatni, sada i zauvek.